سامانه نظـــــارت تصــویری

سیستم نظارت تصویری
دوربین مدار بسته

نظارت تصویری

امروزه در سرتاسر دنیا نیاز به امنیت بیش از پبش احساس می شود به همین علت از کارخانه های بزرگ صنعتی تا منازل مسکونی، مشتاق به نصب دوربین مداربسته جهت حفظ و برقراری امنیت در محیط کار و یا محل زندگی خود هستند.امروزه با توسعه و رشد جمعیت نیاز به نظارت بر روی کارمندان، کسب و کارها، مراکز نظامی، بانک ها و غیره روز به روز بیشتر شده است. در حال حاضر سیستم های مدار بسته آفلاین یا آنلاین کار چندین نفر را به خودی خود انجام می دهد که به کاهش هزینه و نیروی انسانی منجر شده است. ظهور دوربین های مداربسته باعث کاهش چشمگیر آمار جرم و جنایت گردیده و با ایجاد حس امنیت در جامعه، آرامش را به زندگی مردم هدیه داده است. دوربین های مدار بسته مدرن امروزی با بهره گیری از هوش مصنوعی و مجهز بودن به سنسورهای هوشمند قادر به ثبت پلاک خودرو، تشخیص چهره، ضبط صدا، ثبت ورود و خروج و غیره هستند.

بستر سازی سیستم نظارت تصویری

دوربین مدار بسته آنالوگ

دوربین مداربسته ی آنالوگ، داده های دریافتی را به شکل آنالوگ به دستگاه ذخیره ساز ارسال می کند. در صورتی که نیاز به تماشای داده های دریافتی باشد می بایست از یک دستگاه مبدل، استفاده کرد. در چنین شرایطی از دستگاه های دی وی آر ( ذخیره ساز ) استفاده می شود که وظیفه دارند داده های دریافتی با عملیات ویژه به نمایش بگذارند و آن ها را ذخیره سازی نمایند.

دوربین مدار بسته تحت شبکه

دوربین مدار بسته تحت شبکه(IP)

علی رغم پیشرفت های چشمگیر در بهبود کیفیت تصاویر دوربین های آنالوگ،یکی از ایرادات اساسی که عدم اتصال به شبکه بود حل نشده باقی مانده بود. دوربین های IP علاوه بر کیفیت فیلمبرداری بالا، می توانند با وصل شدن به شبکه تصاویر فیلمبرداری شده را بر بستر اینترنت به نمایش بگذارند. علاوه بر این دوربین های IP می توانند تصاویر ضبط شده را ابتدا درون حافظه خود پردازش و سپس به هارد جهت ذخیره سازی ارسال کنند. این امر باعث شد که دوربین های تحت شبکه در پردازش اطلاعات سرعت بیشتری داشته باشند و با مجهز نمودن این دوربین ها به سنسورهای پیشرفته بتوان بهترین عملکرد را از یک دوربین مداربسته پیشرفته دریافت نمود.این برق رسانی به این دوربین ها از طریق مبدل PoE از بستر کابل شبکه انجام می شود و نیازی به سیم کشی برق نخواهد بود که این امر منجر به کاهش هزینه های جانبی شما خواهد شد.

از متخصصان خبره ما در حوزه سیستم های نظارت تصویری مشاوره رایگان بگیرید.

تفاوت دوربین مدار بسته آنالــوگ و تحت شبــکه

انواع دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته دام (Dome)

دوربین دام به صورت گنبدی شکل می باشد و اکثرا روی سقف نصب می شود. دوربین های دام به دو دسته دوربین های دام IP (تحت شبکه) و دوربین های دام آنالوگ (غیر دیجیتال) تقسیم می شوند.

یکی از نکات مهم در هنگام خرید دوربین مداربسته توجه به محل نصب دوربین مداربسته با توجه به نیاز شما می باشد. دوربین dome معمولا در محیط های داخلی مانند اتاق ها، راهروها و فضاهای مسقف نصب می شود. جنس بدنه دوربین های دام به سه نوع فلزی، آلومینیومی و پلاستیکی تقسیم می شود که با توجه به نیاز شما، کارشناسان ما بهترین نوع دوربین مداربسته را به شما پیشنهاد خواهند داد.

دوربین مدار بسته بولت (Bullet)

دوربین بولت به شکل استوانه بوده و اکثرا روی دیوار، ستون و پایه نصب می شود. بولت شناخته شده ترین مدل دوربین مداربسته می باشد و اغلب در فضا های باز و بر روی میله یا دیوار نصب می شود. دوربین بولت نسبت به سایر دوربین ها دارای برد وسیع تر بوده و حتی در شب می تواند تا 100 متر را فیلمبرداری نماید. دوربین بولت به دو نوع دوربین بولت تحت شبکه (IP) و دوربین بولت آنالوگ تقسیم می شود.

دوربین مداربسته بولت بخاطر ظاهر منحصر به فردی که دارد معمولا در فضاهای باز و محیط هایی بیرونی استفاده می شود. در هنگام نصب دوربین مداربسته بولت باید توجه داشت که حتما این دوربین ها را در ارتفاع بالا نصب نمایید تا نتوانند با تغییر جهت آن در محیط فیلمبرداری نقطه کور بوجود آورند. همچنین برای نصب دوربین بولت بهتر است یک محفظه فلزی بر روی آن نصب کنید تا در برابر باد و باران مقاوم شود. این امر موجب افزایش طول عمر دوربین مداربسته شما می گردد.

دستگاه DVR

DVR که مخفف DIGITAL VIDEO RECORDER می باشد.در حقیقت یک ضبط کننده تصاویر مختصر شده یک سیستم کامپیوتری می باشد و اغلب آنها بر روی سیستم عملیاتی LINUX عمل می کنند.

ضبط تصاویر دوربین های مداربسته : از طریق DVR می توان تصاویر دوربین مدار بسته را (توسط هارد دیسک نصب شده در دستگاه)ضبط و مجددا بازبینی یا پشتیبان گیری کرد.

مشاهده تصاویر دوربین های مدار بسته به صورت یکپارچه : با متصل کردن دستگاه به نمایشگر شما می توانید تصاویر تمامی دوربین های مداربسته را به صورت یکپارچه در یک صفحه ببینید.

تنظیم تصاویر و ضبط : به شما این امکان را می دهد که تصاویر را به نحوه دلخواه خود تنظیم کنید.این تنظیمات شامل تنظیمات نور و رنگ،تنظیمات نوع و زمانبندی ضبط خواهد بود.

امکان اتصال به شبکه یا انتقال تصویر : از طریق پورت LAN موجود بر DVR می توانیم تصاویر دوربین های خود را به محیط های شبکه کامپیوتری وارد کرده یا آنها را از طریق اینترنت مشاهده کنید.

کنترل دوربین های گردان : از طریق پورت RS۴۸۵ موجود بر روی خود DVR می توانیم دوربین های گردان یا دوربین های زوم را کنترل کنیم.

سوالات متدوال

تمامی سیستم های پیاده سازی شده در منتظم دارای قابلیت یکپارچه سازی بوده و با توجه به شرایط محیطی هر پروژه کارخانه، انبار، ویلا یا خانه قابل پیاده سازی و اجرا میباشد.برای اطلاعات بیشتر یا انجام مشاوره با متخصصان فنی درخواست مشاوره موجود در این صفحه را پر نمایید.

دریافت و مشاهده تصاویر از راه دور  جهت کنترل امنیت اماکن و سازمان هاست است که با همگام‌سازی و هوشمند سازی تصویر کاربرد اساسی در حفظ امنیت محیط خواهد داشت.با استفاده از این تکنولوژی و بهره‌گیری از پروتکل‌ های مربوطه می‌توان سیگنال تصویر را در مناطق مختلف مشاهده نمود و هر دستگاهی که به اینترنت وصل است می‌تواند در صورت وجود مجوز و سطح دسترسی تعریف‌شده ، به تصاویر دسترسی داشته باشد.

ترساندن مجرمین، جلوگیری از سرقت، افزایش بهره وری،محافظت از اطلاعات، مدیریت از راه دور، شناسایی بهتر مشتریان، ساده سازی عملیات، معتبر ساختن آلارم ها، آرامش خاطر، ایجاد پرستیژ کاری.